Undervisning og kurser

UNDERVISNING OG KURSER

Lene Poulsen har undervist i dramatik siden 1984, og gør det stadig både på film- og teaterskoler for børn og unge og på kurser for voksne. Det næste kursus finder sted i Rødovre lørdagene 4. og 11. maj (læs mere her) og i weekenden den 25. og 26. maj (læs mere her). Du er også velkommen til at ringe og høre nærmere på tlf.: 40110012.

#
Station Next i Filmbyen

Anbefaling
Jeg har brugt Lene Poulsen som projekt- og gæstelærer de sidste 16 år.
Lene er pålidelig og fagligt bredt orienteret.
Lene er en ildsjæl der generøst giver af sig selv.
Lene er en sjælden kombination af hård faglighed og et let humør :-)
I sin kontakt til eleverne er Lene nærværende både fysisk og psykisk. Hun kører en disciplineret undervisning, men evner også at inspirere hver enkelt til at finde sine styrker, samt at skabe sammenhold i ensemblet.
Jeg giver hende de bedste anbefalinger.

Med venlig hilsen
Michael Sanvig - Forstander, Flow 17:48 Odense - 2018

#

Undervisning i digtoplæsning på Flow i Odense, januar 2018.

Jeg er med i et undervisnings-filmhold under Station Next i Filmbyen. Vi har været over det meste af Danmark, og jeg elsker at komme ud til børn og unge og give dem mod på at fortælle historier på film.

#

I denne weekend har jeg været på dramakursus med fantastiske Lene Poulsen som lærer. Det har været utroligt spændende, og jeg har haft det så sjovt. Jeg har lært så mange nye brugbare ting. Alt i alt er jeg gået derfra med en skide god oplevelse samt ny viden om teatrets magiske verden. Lene er ekstremt dygtig, og lægger hjerte og sjæl i det hun laver. Hermed mine aller varmeste anbefalinger. Tak for oplevelsen.

Louise Vangkilde 2019

#

Det var et dejligt gensyn med impro og teaterøvelser. LOVELY!! Vi var trygge hos Lene, der yderst rutineret og indlevende tog hånd om alle på holdet. Det eneste ærgerlige var, at vi ikke havde mere tid.

Eva Almegaard Hansen 2019

#
#
#
#
#