Flammen og Saxofonen

Klik på billedet for stor størrelse til udprint. Brug papirets bredformat.

Flammen og saxofonen

Lene Poulsen og Søren Siegumfeldt er klar med en ny forestilling. Salget er i gang!
Vi har allerede været ude med fortællinger og musik, og vi glæder os til at besøge mange flere spillesteder rundt i landet.
mail@teaterguld.dk + Tlf.: 40110012

Se turnelisten HER

Lene Poulsen, kendt som skuespiller, teaterproducent og instruktør, er også en moderne fortæller.

Hendes far sad på skødet af Stauning, hendes mor voksede op på en bondegård i Vestjylland. Selv tog hun turen fra at være den tykke pige i klassen til at blive folkeeje i Danmarks første sitcom. Hun beskriver skønne skøre skæve situationer, så vi føler os med i dem. Om banansælgeren og den lille klovn i metroen i Paris. De to kejtede forskere, som fandt hinanden. Medicinmanden i Gambia, som inviterede på fuldmånemeditation, Dejlige Else og cirkusartisten i Nansensgade...

Historierne sættes i perspektiv af komponisten og musikeren Søren Siegumfeldt, der med sine saxofoner på poetisk vis forstørrer stemninger og kommenterer temaer.

Forestillingen er godkendt til Formidlingsordningen.

Booking hos Lene Poulsen på Teater Guld på tlf.: 40110012

Booking

Lene Poulsen
tlf.: 40110012

#
#

Publikum siger:

Vi fik en musikalsk oplevelse af de unikke, da Lene Poulsen og Søren Siegumfeldt opførte forestillingen “Flammen og Saxofonen”. Lenes finurlige mimik og kropssprog fremkaldte mangfoldige billeder, ligesom Sørens fantastiske saxofonmusik fortalte sine egne historier - jeg var helt høj, da jeg kørte hjem.

Ruth Ramsing, Quinforum, Herning